|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
03/02/2006 |
Data da última atualização: |
03/02/2006 |
Autoria: |
PÉREZ, M. G.; TORRADO, P. V.; MARTIN-NETO, L.; COLNAGO, L. A.; MILON, D. M. P. B.; GOMES, F. H. |
Título: |
Study of humic acids from brazilian spodosol by 13C NMR and FTIR spectroscopy. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE USERS MEETING, 10.; PORTUGUESE-BRAZILIAN NMR MEETING, 3.; IBERO AMERICAN NMR MEETING 2005, Angra dos Reis. Abstracts... Angra dos Reis: AUREMN, 2005. p. 107. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Spodosols or podzols are soils commonly formed from quartz sandy parent materials. They are characterized by a peculiar horizon sequence: an organic surface horizon O, a weathered grey eluvial E horizon, and a dark brownish-reddish illuvial B horizon, which is enriched by Al, Fe and organic matter (OM) (called Bh, Bhs or Bs). |
Palavras-Chave: |
FTIR; NMR; Soil humic acids. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01049naa a2200217 a 4500 001 1029453 005 2006-02-03 008 2005 bl --- 0-- u #d 100 1 $aPÉREZ, M. G. 245 $aStudy of humic acids from brazilian spodosol by 13C NMR and FTIR spectroscopy. 260 $c2005 520 $aSpodosols or podzols are soils commonly formed from quartz sandy parent materials. They are characterized by a peculiar horizon sequence: an organic surface horizon O, a weathered grey eluvial E horizon, and a dark brownish-reddish illuvial B horizon, which is enriched by Al, Fe and organic matter (OM) (called Bh, Bhs or Bs). 653 $aFTIR 653 $aNMR 653 $aSoil humic acids 700 1 $aTORRADO, P. V. 700 1 $aMARTIN-NETO, L. 700 1 $aCOLNAGO, L. A. 700 1 $aMILON, D. M. P. B. 700 1 $aGOMES, F. H. 773 $tIn: NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE USERS MEETING, 10.; PORTUGUESE-BRAZILIAN NMR MEETING, 3.; IBERO AMERICAN NMR MEETING 2005, Angra dos Reis. Abstracts... Angra dos Reis: AUREMN, 2005. p. 107.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Roraima. Para informações adicionais entre em contato com cpafrr.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Roraima. |
Data corrente: |
09/03/2010 |
Data da última atualização: |
02/05/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
FARIA, A. F. de; HASEGAWA, P. N.; CHAGAS, E.; PIO, R.; PURGATTO, E.; MERCADANTE, A. Z. |
Afiliação: |
Adelia Ferreira de Faria, UNICAMP; Patrícia N. Hasegawa, USP; Edvan Alves Chagas, CPAF-RR; Rafael PIO, UNIOESTE; Eduardo Purgatto, USP; Adriana Z. Mercadante, UNICAMP. |
Título: |
Cultivar influence on carotenoid composition of loquats from Brazil. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of food composition and analysis, v. 22, n. 3, p. 196-203, 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Carotenoid. |
Categoria do assunto: |
S Ciências Biológicas |
Marc: |
LEADER 00522naa a2200181 a 4500 001 1691532 005 2012-05-02 008 2009 bl --- 0-- u #d 100 1 $aFARIA, A. F. de 245 $aCultivar influence on carotenoid composition of loquats from Brazil. 260 $c2009 653 $aCarotenoid 700 1 $aHASEGAWA, P. N. 700 1 $aCHAGAS, E. 700 1 $aPIO, R. 700 1 $aPURGATTO, E. 700 1 $aMERCADANTE, A. Z. 773 $tJournal of food composition and analysis$gv. 22, n. 3, p. 196-203, 2009.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Roraima (CPAF-RR) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|